Kwaliteit en Identiteit

Kwaliteit
Wij streven naar persoonlijke en professionele hulpverlening.  Deze eigenschappen vormen de basis voor een doelgerichte aanpak van uw vraag of problematiek, waardoor veelal binnen afzienbare tijd resultaat wordt behaald. Wij volgen op diverse terreinen van ons vakgebied bij- en nascholing, zodat wij de nieuwste inzichten en methodes kunnen toepassen in de hulpverlening. Bijscholing en nascholing achten wij van groot belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening en staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze praktijk valt onder de GGZ en voldoet aan de eisen die door de Inspectie voor de Gezondheidszorg worden gesteld voor GGZ instellingen.

Wij zijn aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen (deze vindt u onder ‘tarieven’). Door deze (geregistreerde) lidmaatschappen houden en conformeren wij ons aan de betreffende beroepscode, het klacht- en tuchtrecht zoals deze door de beroepsverenigingen zijn gesteld.

Na afloop van het (afgeronde) behandelings-/begeleidingstraject vragen wij onze cliënten anoniem een evaluatie-vragenlijst in te vullen. De evaluaties van onze cliënten zijn van groot belang voor de kwaliteitswaarborg van onze dienstverlening. In deze evaluatie vragen wij naar de bevindingen van de cliënt op het gebied van: problematiek vermindering, verbetering van het functioneren, toegepaste behandelvorm, identiteit en verdere relevante gegevens.

Aan het eind van de evaluatie kan de cliënt de totale dienstverlening van RPN  beoordelen met een (rapport) cijfer.

Onze cliënten becijferen onze dienstverlening (vanaf 2009 tot heden) gemiddeld met het cijfer 8,7.

Identiteit
Wij aanvaarden de Bijbel, het Woord van God, als de enige grondslag voor leer en leven. Daarbij onderschrijven ze de reformatorische belijdenisgeschriften (de Drie Formulieren van Enigheid) als op de Bijbel gegrond.

Bij al de facetten van het werk van RPN is het Woord van God richtinggevend. Wij streven naar een duidelijk herkenbare christelijke identiteit, waarbij een juiste wisselwerking tussen kwaliteit en identiteit beoogd wordt.

 

Contact

Reformatorische
Psychologenpraktijk Nederland

44 R I-straat 2
4051 AR Ochten

Ohmweg 1G
2952 BD Alblasserdam

T +31 (0)344 667042
E info@rpnederland.nl

Bel mij terug » Online aanmelden » Stel een vraag » » Voor verwijzers